CégismertetőBemutatkozás

A Tip-Top '92 Kft. 1992-ben alapított, a mai napig magyar tulajdonban lévő papír-, írószer-, irodaszer nagykereskedés.

Az elmúlt 30 évben Partnereink magas szintű kiszolgálását és a jó partneri kapcsolatokat tartottuk elsődleges célunknak. Ennek érdekében több területen is folyamatosan fejlesztünk:

 • Telephelyeink színvonalasabbá tétele, a jobb kiszolgálás érdekében

  debreceni logisztikai központ (4032 Debrecen, Külső Böszörményi út 4/A.)
  budapesti nagykereskedelmi lerakat (1033 Budapest, Szentendrei út 93.)
  debreceni Papírvilág kis- és nagykereskedelmi áruház (4032 Debrecen, Füredi út 44.)
  debreceni Villa Majolika ajándékbolt (4031 Debrecen, Közép utca 5-7.)

 • Saját gyártatású termékek (T-Creativ, T-Calendar, T-Acta)

 • Kizárólagosan képviselt márkák (Milan, M&G, Miquelrius, Pukka Pad, Daco, d.rect, Extreme4Me, Octopus)

Cégcsoportunk több mint 60 fővel, az ország egész területét lefedő képviselői hálózattal és magasan képzett kapcsolattartó kollégákkal igyekszik megfelelni vevőink elvárásainak.

Kínálatunkban több ezer papír-írószer, iskola- és irodaszer, naptár, nyomtatvány, számítás- és irodatechnikai kellék, irodabútor, nyomtatási kellékanyag, csomagolás- és vizuáltechnikai termék, élelmiszer, vegyi áru és higiéniai termék megtalálható.

 
Márkáink

Cégünk választékában meghatározó szerepet játszanak saját gyártatású, illetve kizárólagosan képviselt import márkáink.

 • 2004-ben keltettük életre T-Creativ néven saját márkánkat, mely mára Magyarországon a design termékek körében az egyik legnépszerűbbé nőtte ki magát. 100%-ban magyar tervezésű, gyártatású és tulajdonú márka, ami sokszínűsége mellett (több mint 120 termék, mintegy 800 különböző grafikával) kifogástalan minőségével vált ismertté. 2013 óta mind az európai, mind a magyar piacon védett márkának számít.

 • T-Acta márkánk az irodaellátás és iratrendezés elengedhetetlen termékeit biztosítja: a teljesség igénye nélkül minőségi alapanyagú lefűzhető genothermek különböző típusait, papír és pvc gyorsfűzőket, iratrendezőket és iratpapucsokat mindenféle színben, dekoratív designnal rendelkező tépőtömböket.

 • Saját gyártatású T-Calendar márkánkat azért indítottuk el, hogy vásárlóink igényeinek minden szempontból megfelelő tartalmú és megjelenésű naptárakat értékesíthessünk. Széles választékunk az egyszerű és letisztult asztali naptáraktól, a képes falinaptárakon túl, az egyedi tervezésű és kiemelkedő minőségű határidőnaplókig nyúlik.

Kizárólagosan forgalmazott import márkáink is a tőlünk megszokott magas minőséget képviselik.

 • A Miquelrius kiemelt hangsúlyt fektet környezetbarát, újrahasznosított papírból gyártott noteszeire és spirálfüzeteire, illetve az egyedülállóan spanyol designerek közreműködésével tervezett iskolaszerekre, melyek 2008 óta cégünk árukínálatában is megtalálhatók.

 • 2009 óta forgalmazzuk a Pukka Pads egyedülállóan magas lapszámmal rendelkező, magas minőségű spirálfüzeteit és noteszeit. Termékeiknél elsődleges cél az innovatív, stílusos megjelenés és a kiemelkedő színvonal.

 • Évek óta legerősebb import márkánk a Milan, melyet 2011 óta kizárólagosan forgalmazunk az ország területén. A kezdetileg csak radírgyártással foglalkozó spanyol cég több, mint 100 éves múlttal rendelkezik az írószerek és iskolaszerek világában, különös hangsúlyt fektetve kivételesen széles radír választékára és radírral ellátott termékeire, továbbá csúszásgátló felülettel ellátott egyedi formatervezésű írószereire.

 • A d.rect minőségi irodaszerekkel és az irodaellátás nélkülözhetetlen termékeivel - a golyóstollaktól kezdve, az alkoholos filceken, tűzőgépeken, oldaljelölőkön át a gyorsfűzőig - erősíti kínálatunkat 2012 óta.

 • 2013-tól forgalmazott M&G márkánk a kínai író- és iskolaszer piac egyik legerősebb ellátója. A stabil alapdarabok mellett kínálatának nagy része szüntelen változik és újdonságokra cserélődik, ezzel garantálva a változatos és folyamatosan bővíthető árukészletet, mely így mindig az aktuális divatot követi.

 • Az iskolaszezon elengedhetetlen része a megfelelő minőségű iskolatáska és tolltartó, melyet 2016 óta az Extreme4Me termékeivel biztosítunk. Táskáik ergonomikus kialakításúak, tolltartóik változatosak, az általános iskolás diákok igényeihez igazodnak mind megjelenésben, mind funkcióban egyaránt.

 • Az Octopus 15 éves tapasztalattal készít iskolai papír-írószer, professzionális irodai és kreatív művészeti termékeket, melyeket 2016 óta cégünk is forgalmaz, folyamatosan bővülő kínálattal, a hagyomány és az integritás összhangjában.
 • 2024-től a Daco kiváló minőségű kreatív termékeivel bővült kínálatunk, melyek örömet és inspirációt hivatottak hozni az emberek életébe, legyen szó akár kezdő vagy gyakorló művészről, akár szülőről, aki szeretné gyermekét kreatív tehetségének felfedezésére ösztönözni.