Márkáink
Cégünk választékában meghatározó szerepet játszanak saját gyártatású, illetve kizárólagosan képviselt import márkáink.

 • 2004-ben keltettük életre T-Creativ néven saját márkánkat, mely mára Magyarországon a design termékek körében az egyik legnépszerűbbé nőtte ki magát. 100%-ban magyar tervezésű, gyártatású és tulajdonú márka, ami sokszínűsége mellett (több mint 120 termék, mintegy 800 különböző grafikával) kifogástalan minőségével vált ismertté. 2013 óta mind az európai, mind a magyar piacon védett márkának számít.

 • T-Acta márkánk az irodaellátás és iratrendezés elengedhetetlen termékeit biztosítja: a teljesség igénye nélkül minőségi alapanyagú lefűzhető genothermek különböző típusait, papír és pvc gyorsfűzőket, iratrendezőket és iratpapucsokat mindenféle színben, dekoratív designnal rendelkező tépőtömböket.

 • Saját gyártatású T-Calendar márkánkat azért indítottuk el, hogy vásárlóink igényeinek minden szempontból megfelelő tartalmú és megjelenésű naptárakat értékesíthessünk. Széles választékunk az egyszerű és letisztult asztali naptáraktól, a képes falinaptárakon túl, az egyedi tervezésű és kiemelkedő minőségű határidőnaplókig nyúlik.

Kizárólagosan forgalmazott import márkáink is a tőlünk megszokott magas minőséget képviselik.

 • A Miquelrius kiemelt hangsúlyt fektet környezetbarát, újrahasznosított papírból gyártott noteszeire és spirálfüzeteire, illetve az egyedülállóan spanyol designerek közreműködésével tervezett iskolaszerekre, melyek 2008 óta cégünk árukínálatában is megtalálhatók.

 • 2009 óta forgalmazzuk a Pukka Pads egyedülállóan magas lapszámmal rendelkező, magas minőségű spirálfüzeteit és noteszeit. Termékeiknél elsődleges cél az innovatív, stílusos megjelenés és a kiemelkedő színvonal.

 • Évek óta legerősebb import márkánk a Milan, melyet 2011 óta kizárólagosan forgalmazunk az ország területén. A kezdetileg csak radírgyártással foglalkozó spanyol cég több, mint 100 éves múlttal rendelkezik az írószerek és iskolaszerek világában, különös hangsúlyt fektetve kivételesen széles radír választékára és radírral ellátott termékeire, továbbá csúszásgátló felülettel ellátott egyedi formatervezésű írószereire.

 • A d.rect minőségi irodaszerekkel és az irodaellátás nélkülözhetetlen termékeivel - a golyóstollaktól kezdve, az alkoholos filceken, tűzőgépeken, oldaljelölőkön át a gyorsfűzőig - erősíti kínálatunkat 2012 óta.

 • 2013-tól forgalmazott M&G márkánk a kínai író- és iskolaszer piac egyik legerősebb ellátója. A stabil alapdarabok mellett kínálatának nagy része szüntelen változik és újdonságokra cserélődik, ezzel garantálva a változatos és folyamatosan bővíthető árukészletet, mely így mindig az aktuális divatot követi.

 • Az iskolaszezon elengedhetetlen része a megfelelő minőségű iskolatáska és tolltartó, melyet 2016 óta az Extreme4Me termékeivel biztosítunk. Táskáik ergonomikus kialakításúak, tolltartóik változatosak, az általános iskolás diákok igényeihez igazodnak mind megjelenésben, mind funkcióban egyaránt.

 • Az Octopus 15 éves tapasztalattal készít iskolai papír-írószer, professzionális irodai és kreatív művészeti termékeket, melyeket 2016 óta cégünk is forgalmaz, folyamatosan bővülő kínálattal, a hagyomány és az integritás összhangjában.

 • 2024-től a Daco kiváló minőségű kreatív termékeivel bővült kínálatunk, melyek örömet és inspirációt hivatottak hozni az emberek életébe, legyen szó akár kezdő vagy gyakorló művészről, akár szülőről, aki szeretné gyermekét kreatív tehetségének felfedezésére ösztönözni.

Forgalmazott márkák

3L
ADEL
AGFAPHOTO
APLI
ARS-UNA
ASSIST-TREND
BENSIA
BI-OFFICE
BIC
BLU-TACK
BLUERING
CANON
CANSON
CASIO
COLOP
COLOR-COPY
D.RECT
DELI
DONAU
DURABLE
DYMO
EDDING
ENERGIZER
ESSELTE
EXTREME4ME
FABER-CASTELL
FABRIANO
FELLOWES
FISKARS
FORNAX
FOROFFICE
GLOBAL-NOTES
GPV
HERLITZ
HERMA
HP
ICO
JOVI
KASKAD
KOH-I-NOOR
KONICA-MINOLTA
KUM
LACO
LECOLOR
LEITZ
LIZZY-CARD
M&G
MAX
MAXELL
NATUR-DESIGN
NEBULO
NOBO
NOKI
NOVUM
NYOMELL
OCTOPUS
PARKER
PATRIA
PAX
PELIKAN
PENTEL
PIGNA
PILOT
POST-IT
PRITT
PUKKA PAD
Q-CONNECT
RECYCONOMIC
ROTRING
SAX
SCOTCH
SENCOR
SHARP
SINTERTOP
SONY
STABILO
UNI-LINE
MIQUELRIUS
DACO
TARIFOLD
TESA
TOP-TIMER
TRODAT
VERBATIM
VIBAC
VICTORIA
WATERMAN
XEROX
ZEBRA
MILAN
T-ACTA
T-CALENDAR
T-CREATIV