Marketing szolgáltatások
Nagy hangsúlyt fektetünk Partnereink vásárlásának megkönnyítésére, ennek támogatására egész évben jelennek meg különböző marketing kiadványaink, akciós újságok és időszakos katalógusok formájában.

Minden év elején megjelentetjük iskolaszezonos nagy katalógusunkat, mely a lehető legátfogóbb képet adja teljes szezonális választékunkról, a már jól megszokott és közkedvelt termékeken túl az aktuális újdonságokról és legfrissebb trend termékekről egyaránt.

Naptárkatalógusunk minden évben tartalmazza a már jól bevált fali- és asztali naptárak mellett a legújabb termékdesignokkal ellátott határidőnaplókat, zsebnaptárakat, tanári zsebkönyveket és diák tervezőket.

Időről időre elkészítjük saját márkáink különálló katalógusait, melyek az adott márka (T-Creativ, Milan, M&G, Octopus) teljes aktuális választékát tartalmazzák, a már kedvelt alapvető termékek mellett az elérhető újdonságokkal.

A mai világhoz igazodva minden nyomtatott kiadványunk megjelenésekor biztosítjuk Partnereink számára azok digitális változatának elérhetőségét is, ezeket webáruházunk fejlécének „Kiadványok” menüpontjában találják meg.